Whitebeam logo

OBVESTILO O AVTORSKIH PRAVICAH

(1) Lastništvo avtorskih pravic
Avtorske pravice in gradivo na spletnem mestu (vključno z vsemi besedili, računalniško kodo, likovno opremo, fotografijami, slikovnim materialom, glasbo, zvokovnim gradivom, video- in avdiovizualnim gradivom na tem spletem mestu) so naša last in last tretjih oseb, od katerih smo pridobili dovoljenje za uporabo.

(2) Dovoljenje za uporabo
Vsebine na tem spletnem mestu so brezplačno dostopne do preklica povsod po svetu za te namene:

(a) ogledovanje spletnega mesta in gradiva na njem v spletnem brskalniku računalnika ali mobilnih naprav;
(b) kopiranje in hranjenje spletnega mesta in gradiva na njem v medpomnilniku spletnega brskalnika; in
(c) tiskanje spletnih strani za osebno in nekomercialno uporabo. Uporabnikom spletnega mesta ne podeljujemo nobenih dodatnih pravic, ki bi se nanašale na to spletno mesto ali gradivo na njem. Vse druge pravice si pridržujemo. Da bi se izognili dvomu, ni dovoljeno prilagajati, urejati, spreminjati ali preoblikovati, objavljati, razpečevati, oddajati ali prikazovati tega spletnega mesta in gradiva na njem oziroma ga predvajati v javnosti (v kakršnikoli obliki ali mediju) brez našega poprejšnjega pisnega dovoljenja.

(3) Izkopavanje podatkov
Avtomatsko in/ali sistematično zbiranje podatkov s tega spletnega mesta je prepovedano.

(4) Pridobitev dovoljenja
Za dovoljenje pri uporabi avtorsko zaščitenih gradiv na spletnem mestu nam lahko pišete po e-pošti ali prek kontaktnega obrazca.

(5) Izvrševanje avtorskih pravic
Zaščito avtorskih pravic jemljemo zelo resno. Če ugotovimo, da ste avtorsko zaščitena gradiva uporabili v nasprotju s prej navedenimi pravili za uporabo, lahko zoper vas uvedemo odškodninski postopek z zahtevo prepovedi po nadaljnji uporabi teh gradiv. Nosili boste tudi stroške sodnega postopka. Če veste za kakršnokoli uporabo naših zaščitenih gradiv, ki ni v skladu z navedenimi dovoljenimi nameni, vas prosimo, da nas o tem obvestite.

(6) Kršenje avtorskih pravic z gradivi na tem spletnem mestu
Če menite, da katerokoli gradivo na našem spletnem mestu krši vaše avtorske pravice ali pravice tretjih oseb, vas prosimo, da nas o tem obvestite.